Velkommen til vores store artikel database.

Vi opdatere løbende med nye artikler og nyheder med alt om hvidevare & andet tilbehør. Det vil snart blive muligt for vores kunder og brugere som har relevant indhold, at uploade nyheder og artikler til vores database.

Nostalgi i køkkenet

Mød Witts nye induktionskomfur i fed retro-stil. Dejlige minder fra en fjern og ubekymret tid. Nostalgien blomstrer for tiden og er rykket ind i vores boliger, nærmere bestemt køkkenet. Retro hvidevarer er ’in’ - dog uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller stil. Witts nye induktionskomfur er et godt eksempel på et stærkt designelement, der bryder det strømlinede udtryk.Køkkenet er hjemmets hjerte. Her er familien samlet om morgenen, inden den spredes for alle vinde, og her samles den igen sidst på dagen for at tale om dagens bedrifter. Her laves mad, lektier, hygges og diskuteres. Køkkenet er en integreret del af boligen og skal selvfølgelig være et rart sted at opholde sig. Nostalgi i en usikker tidNår fremtiden er usikker, tyr vi til det velkendte, og bl.a derfor er nostalgi en af tidens toneangivende tendenser. Det rå og minimalistiske look blødes op med et..

Hvidevare- og møbelshowroom forvandles til gourmetrestaurant

Inden længe fylder top-gastronomi et ekstraordinært event- og udstillingslokale i udkanten af Herning. Hvidevarevirksomheden Witt A/S realiserer sammen med private dining-firmaet Møller & Damgaard Gastro spisestedet ´Dining in the Dome`, der åbner i et innovativt kuppelhus, hvor æstetikken sætter dagsordenen.Omgivet af græs og træer ligger et halvkugleformet hus. Opført i rå, bæredygtige træmoduler og med firkantede og rektangulære vinduer i flere niveauer. Bag den krumme facade fordeler 160 kvadratmeter sig i et højloftet, katedrallignende univers. En vindeltrappe forbinder en stor stueetage og en mindre, svævende førstesal. Buede trælister følger væggene, der bliver til loft, og danner en stjerne i kuppelhusets top. Cylinderlamper kaster varme skær, der danner rombeagtige skygger på det indvendige fyrretræ, som kommer fra gamle og nedlagte møller i England. Domen ligner..

Nu falder hammeren over Broager

CTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd"> Nu falder hammeren over Broager // # ###################################################################### # // // # Form validation customer to_payment // # ###################################################################### # // $(document).ready(function(){ $("#form_to_payment").validate({ rules: { accept_terms: { required: true } }, messages: { accept_terms: { required: 'Du skal accepterer handelsbetingelserne' } }, errorLabelContainer: "#error" }); }); // # ###################################################################### # // // # Form validation Search // # ###################################################################### # // $(document).ready(function(){ $("#pwsearch").validate({ rules: { q: { required:..

Vis mig din emhætte

… og jeg skal sige dig, hvem du er. Emhætten er for længst blevet et af køkkenets stærkeste designelementer. Selvfølgelig skal den fjerne madosen, mens du kokkererer, men signalværdien er ikke til at komme udenom.En emhætte kan hænge frit, være væghængt, integreres i loftet eller i et skab eller gemmes i bordpladen, hvorfra den elegant kan hæve sig op. Udtrykket kan være minimalistisk, eksklusivt eller ….. Ja, mulighederne er mange. Men frem for alt skal emhætten gøre sit job effektivt.Udover at få opgraderet dit køkken med en ny emhætte i et lækkert design er der nogle ting du bør være opmærksom på, inden du køber:1. Sugestyrken skal passe til dit køkkens størrelse. 2. Vælger du en emhætte med ekstern motor, skal motoren være kraftig, da den ofte er placeret et stykke væk fra emhætten.3. Fedtfilteret fanger fedtpartikler fra madlavningen og bør rengøres en gang om..

Halvdelen af Danmarks elektronikaffald ender på det sorte marked

Alt for meget elektronikaffald samles ind i det skjulte uden om statistikkerne. Miljø- og fødevareministeren vil nu se på en liberalisering af sektoren, så der kommer bedre styr på elektronikaffaldet.Op mod halvdelen af danskernes elektronikaffald som eksempelvis computere, telefoner og vaskemaskiner ender ifølge en kortlægning på et marked uden om systemet. Det betyder, at der ikke er styr på, hvor værdifulde ressourcer som fx guld, sølv og kobber ender, hvilket bidrager til, at op til 400 mio. kroner årligt går tabt, fordi de værdifulde materialer ikke udvindes af affaldet og bruges igen.For at få bedre styr på elektronikaffaldet, er der nedsat et partnerskab bestående af repræsentanter fra Dansk Industri, KL, Dansk Erhverv og Genvindingsindustrien, der har undersøgt, hvordan vi kan få danskerne til at skrotte deres elektroniske apparater korrekt. De er nu klar med deres..

Ny vejledning skal minimere antallet af ulovlige reklamer for lån

Gennem de seneste tre år har 17 virksomheder betalt bøder for at overtræde reglerne om markedsføring af lån og kreditter til forbrugere. For at øge virksomhedernes kendskab og opmærksomhed på at overholde loven kommer Forbrugerombudsmanden nu med en vejledning.Markedsføring af fx billån, forbrugslån, kassekreditter og kviklån til forbrugere har været i Forbrugerombudsmandens søgelys de seneste år. Oven i de allerede afsluttede bødesager verserer ni sager, hvor der enten ikke er givet tilstrækkelige kreditoplysninger, eller hvor oplysningerne ikke er givet tydeligt nok.Forbrugerombudsmanden offentliggør i dag en vejledning om sin fortolkning af markedsføringslovens § 14 a. Vejledningen henvender sig til alle erhvervsdrivende, der reklamerer for lån til forbrugere. Det kan fx være låneudbyderne selv eller virksomheder, som sælger deres produkter finansieret, fx cykel- og bilforhandlere,..

Jeg havde aldrig klaret det alene

$(document).ready(function() { $("a.oembed").oembed(null,{ includeHandle: false, maxWidth: 428, maxHeight: 328 }); }); Morten AUBO og hans team fejrer 15 års jubilæum på Vævervej i Aulum, og slår endnu en salgsrekord – med vanlig vestjysk beskedenhed.Reaktionerne var præget af skepsis og panderynker, da den lige knap 22-årige Morten Elkjær Pedersen, sammen med en kompagnon, i 2001 købte Aulum Køkkencenter på Vævervej i Aulum, midt mellem Herning og Holstebro.”Mine forældre var bekymrede og vennerne rystede på hovedet. Dér røg børneopsparingen jo. Jeg måtte ud og stifte gæld, og havde næsten aldrig fri”, smiler han.I begyndelsen var ”Morten-AUBO”, som han i dag kaldes, ret alene om at se potentialet i de 125 kvadratmeter salgslokale med et lille udvalg af skabe i en lille by som Aulum, dér hvor..

Elgiganten har valgt KNAPP som leverandør til udvidelsen af deres 100.000 m2 store centrallager

Elgiganten, Nordens førende varehuskæde inden for mærkevare-produkter i forbrugerelektronik og hårde/hvidevarer, har valgt KNAPP som partner i forbindelse med udvidelsen af deres 100.000 m2 store centrallager i Jönköbing i Sverige. Kontrakten med KNAPP, der er på over 30 mill. euro, indeholder foruden et KNAPP OSR shuttle lager også et high bay pallelager.Fra B2B til OmnichannelI Danmark har Elgiganten i dag mere end 1.900 medarbejdere fordelt på mere 29 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker (elgiganten.dk). Netop internethandlen gør at lageret i Jönköbing skal omstilles fra B2B til et omnichannel lager- og distributionscenter der kan understøtte alle Elgigantens forskellige salgskanaler.Nordens størsteElgiganten A/S indgår i Elkjøp-koncernen, som er Nordens største handelsvirksomhed inden for forbrugerelektronik og elektriske husholdningsapparater...

Første 120 boliger sættes til salg i Carlsberg Byen

I marts sættes de første 120 boliger i Københavns centrale bydel Carlsberg Byen til salg. Hele 88 af lejlighederne er placeret fra 8. til 29. etage i det nye tårnhus Bohrs Tårn, der med sine 100 meter tilbyder fremtidige beboere en imponerende udsigt over hovedstaden. Lejlighederne i Bohrs Tårn udbydes til priser fra knap fem millioner kroner. Nu lyder startskuddet for boligsalget i Carlsberg Byen. Det sker, når de første af i alt 3.000 boliger i bydelen bliver sat til salg i starten af marts. Det drejer sig om i alt 120 boliger, heraf 88 store og eksklusive lejligheder placeret i tårnhuset Bohrs Tårn, der lige nu skyder op i bydelens sydøstlige hjørne. De resterende 32 lejligheder er optimalt indrettede to værelses-lejligheder i den mindre nabobygning Humlehuset, der ligesom tårnhuset ligger ud til Humletorvet. Dermed nærmer tiden sig også for offentliggørelsen af, hvad de..

Husejerne fyrer for kragerne

Mens de danske husejere går rundt og tror, at deres huse både er gode til at holde på varmen og spare på strømmen, så er virkeligheden en helt anden, viser en ny analyse. Næsten halvdelen af de danske husejere fyrer for kragerne. Deres huse er nemlig i så dårlig energimæssig stand, at huset kun har et energimærke E eller dårligere. Det viser en ny analyse fra Dansk Byggeri, der også indeholder en YouGov rundspørge, der viser, at kun ti procent at de danske husejere rent faktisk er klar over, at deres hus er i dårlig energimæssig stand. - Det er noget af et forvrænget virkelighedsbillede, som omkring en tredjedel af de danske husejere går rundt med. Der er ingen, der i ret lang tid af gangen har vinduerne på klem og radiatoren på fuld drøn samtidig, men når det gælder husets energimærke, så har vi en tendens til at lukke øjnene, siger direktør i Dansk Byggeri, Michael H. Nielsen,..

Kobber er kult i designkøkkenet

Ny eksklusiv hvidevareserie fra Küppersbusch Kobber er tilbage i køkkenet, hvor det smukke materiale vinder frem. Det gælder dels praktiske arbejdsredskaber som køkkenvasken, kogegrej og udstyr til servering. Dels i selve indretningen med blandt andet lamper.Nu følger Küppersbusch op på denne trend med en ny hvidevareserie, hvor sort og hvid er kombineret med kobber. De røde nuancer med den varme glød bryder med det kølige stål, der ellers har præget køkkener i en årrække. Det tyske kvalitetsmærke Küppersbusch er kendt som hvidevarer for feinschmeckere. Når man ønsker noget ekstraordinært på design, funktionalitet omkring hygiejne – og ikke mindst den gastronomiske oplevelse.Nu sker der et spring på design med serien Copper Edition, der byder på et eksklusivt sortiment i både kobber/hvid og kobber/sort. Smukt og stærkt blikfangIsær det helt blanke kobber har været et populært..

Bosch gennemfører overtagelsen af Siemens-andelen i BSH Bosch und Siemens Haus-geräte GmbH

Konkurrencemyndighederne giver grønt lys. Virksomheden kommer fremover til at hedde BSH Hausgeräte GmbH. Producenten af hvidevarer vil i stor udstrækning agere selvstændigt. Udvidelse af engagementet inden for netbaserede bygninger og udstyr Stuttgart/München – Bosch-koncernen har gennemført overtagelsen af Siemens 50-procent-andel af BSH Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH den 5. januar 2015. Forinden har konkurrencemyndighederne godkendt den fuldstændige overtagelse. Det tidligere 50:50 joint venture Bosch-Siemens kan der-for nu videreføres som et 100-procent datterselskab af Bosch. Producenten af hvidevarer, der i 2013 havde en omsætning på cirka 10,5 milliarder Euro og cirka 50.000 medarbejdere, vil efter registrering i handelsregisteret fremover hedde BSH Hausgeräte GmbH.Den fuldstændige overtagelse af BSH bidrager til en udvidelse af Bosch’s engagement inden for netbaserede..

DANX Group ekspanderer til de baltiske lande den 1. januar 2015

Da DANX for 10 år siden valgte at gå ud over de danske grænser og etablere natdistribution i Sverige, Norge og Finland, blev det starten på en succeshistorie med mere end 25 % vækst om året. Denne unikke vækst bliver nu yderligere forstærket gennem en opstart af natdistribution i de baltiske lande fra den 1. januar 2015. DANX etablerer sig Estland, Letland og Litauen, og hovedkontor for den baltiske region bliver i Tallinn, hvor DANX’s manager for Baltikum Thomas Askenberg er bosat. Thomas Askenberg ser frem til at blive en del af DANX gruppens ekspansion: ”Jeg glæder mig til at arbejde for DANX og deres professionelle folk efter i mange år at have oplevet dem som konkurrent på det nordiske marked. Efter 10 år i EU er de baltiske lande nu klar til innovative logistikløsninger som natdistribution. Tidligere ville en modtager aldrig have udleveret nøgler til en chauffør.” Group..

Sig goddag til fremtidens ovn, der selv finder opskriften og tilbereder retten perfekt

Først byggede vi samtalekøkkener, senest er det madværksteder. Interessen for madlavning og gastronomi boomer for tiden. Vi prioriterer at lave god mad - og gerne fra bunden. Fortvivl dog ikke, hvis du ikke er en ørn i et køkken. Du kan stadig servere perfekt tilberedte madretter til familien og gæsterne - med de nye ovne fra De Dietrich. De Dietrich har produceret en ovnkollektion med et fuldautomatisk tilberedningsprogram. Ovnen genkender madvaren, du sætter ind i ovnen - ud fra en database af madretter, hvor hver ret er lavet mellem 1.700 og 2.000 gange. I løbet af ca. fem min. finder ovnen den optimale temperatur og bagetid. Funktionen hedder ICS – ’Intelligent Cooking System’. Ovnens sensorer analyserer indholdet i ovnrummet og bestemmer program, temperatur, vægt og varighed. Efter en kort analyse vil ovnen fortælle, hvornår retten er færdig, uanset..

Madspild er et kæmpe problem - økonomisk og miljømæssigt

$(document).ready(function() { $("a.oembed").oembed(null,{ maxWidth: 428, maxHeight: 528 }); }); Gennemsnitlig smider en dansk familie madvarer ud for 10.000 kroner om året. De sidste rester af salathovedet, den sidste liter mælk, de sidste skiver hamburgerryg, etc. Den korrekte opbevaring af maden forlænger holdbarheden – og bevarer langt flere mineraler, vitaminer og smag i madvarerne. Butikkerne bugner af friske og sunde madvarer, som gør det forholdsvist nemt at holde en sund livsstil og få dækket det vigtige vitaminbehov. Men det er ekstremt vigtigt, at varerne forbliver friske, efter vi har købt dem. Den tyske hvidevarerproducent, Liebherr, har stor succes med sine køleskabe med BioFresh- skuffer, der sikrer den optimale opbevaring af dine madvarer. Ved den rette kombination af..

Kobber er kult i designkøkkenet

Ny eksklusiv hvidevareserie fra Küppersbusch Kobber er tilbage i køkkenet, hvor det smukke materiale vinder frem. Det gælder dels praktiske arbejdsredskaber som køkkenvasken, kogegrej og udstyr til servering. Dels i selve indretningen med blandt andet lamper.Nu følger Küppersbusch op på denne trend med en ny hvidevareserie, hvor sort og hvid er kombineret med kobber. De røde nuancer med den varme glød bryder med det kølige stål, der ellers har præget køkkener i en årrække. Det tyske kvalitetsmærke Küppersbusch er kendt som hvidevarer for feinschmeckere. Når man ønsker noget ekstraordinært på design, funktionalitet omkring hygiejne – og ikke mindst den gastronomiske oplevelse.Nu sker der et spring på design med serien Copper Edition, der byder på et eksklusivt sortiment i både kobber/hvid og kobber/sort. Smukt og stærkt blikfangIsær det helt blanke kobber har været et populært..

EU-label gør det lettere at vælge de optimale dæk til bilen

Der er krav til dækfabrikanterne om at mærke deres dæk med karakterer fra A-F alt efter egenskaber i vådt føre, støjniveau og energivenlighed. Men man skal holde øje med mere, end hvad den nye EU-label siger Når bilfabrikanter sætter hjul på en ny bil er der på ingen måde tale om tilfældige valg af dæk. I alle tilfælde vælges dæk til originalmontering på baggrund af omfattende testprocedurer og teknologisk viden fra udviklingsprocessen omkring den pågældende model.Men når de fabriksmonterede dæk er slidt op og skal udskiftes med nye, er det ejeren og brugeren af bilen, der bestemmer valget af dæk. Der er dog så meget at vælge imellem på markedet, at det for mange forbrugere kan virke uoverskueligt. EU-krav om dækmærkning For at lette overblikket over væsentlige faktorer som vejgreb i vådt føre, rullemodstand og kørselsøkonomi samt støjniveau og for dermed forenkle dækvalget,..

Tangen til alle spændebånd - også når pladsen er trang

Ny Knipex Cobra alt-i-en tang med drejelige kæber åbner spændebånd fra alle vinkler Nu er det nok med én tang til spændebånd fra 10 mm til 70 mm, når man arbejder med service- og reparationsopgaver.Knipex har udviklet en ny, effektiv spændebåndstang ved at give sin kendte Cobra vandpumpetang specielle ”kæber”: Drejelige gribeindsatser, der automatisk finder det bedste greb og tager urokkeligt fat om spændbåndet, så det er let at åbne.Resultatet er, at man nu kan håndtere standard-, trådspændebånd, pladsbesparende spændebånd og fjederbåndsringe med blot 1 tang i stedet for at skifte mellem 3 forskellige.Perfekt, når der ikke er pladsSpændebåndstangens slanke og lave hoved gør arbejdet let, selv om pladsen er trang og adgangen vanskelig. I kraft af de drejelige gribeindsatser kan man altid kan finde en vinkel og tage hårdt fat.Samtidig betyder tangens ekstremt..

Elegant designet emfang giver større madglæde i køkkenet

Det nye skråtstillede emfang Thermex Cambridge giver frit udsyn over kogezonen, har kraftig sugestyrke og touch betjening Designet er elegant i rustfrit stål og sort glas – og prisen appetitlig, uanset om man vælger det nye Cambridge emfang fra Thermex i 60 eller 90 cm udgaven.Når man elsker at lave mad, er et skråtstillet emfang en idéel løsning, hvor man kan være helt tæt på kogezonen og arbejde uhindret med helt frit udsyn. Cambridge kombinerer disse fordele med et flot design, der samtidig har LED-lys og touch betjening af emfangets 3 sugestyrker.Effektiv med høj sugeevneFedtdampe opsamles effektivt i det vaskbare alufilter, og vælger man recirkulation i stedet for aftræk til det fri, tager det specielle filter med aktiv kul sig af lugt og mados. Desuden kan glasklappen i midten åbnes og give ekstra fang udover trækket ind i sugespalten. Store komfurer..

Sjællænderne låser ikke døren i sommerhuset

Næsten hver 10. sommerhusejer fra Region Hovedstaden og Region Sjælland låser aldrig eller kun nogle gange døren, når de forlader sommerhuset for at købe ind eller tage på udflugt. Anderledes forholder det sig i Syddanmark og Nordjylland – her forlader man aldrig sommerhuset uden at låse. Det viser en undersøgelse foretaget for Codan Forsikring. Familien Danmark nyder den danske sommer rundt omkring i landet. Og mon ikke det er en af de varme somre, mange vil huske for et utal af gode ture på stranden? Risikoen for, at strandturen ikke bliver det eneste minde, er imidlertid stor. For en ny undersøgelse fra Codan viser, at mange sommerhusejere ikke tænker på sikkerheden og de værdier, der ofte medbringes i sommerhuset, fx smykker, computere, smartphones og andre værdigenstande. Undersøgelsen viser således, at næsten hver 10. sommerhusejer fra Region Hovedstaden (9,7 %) og Region..

Elegant designet emfang giver større madglæde i køkkenet

Det nye skråtstillede emfang Thermex Cambridge giver frit udsyn over kogezonen, har kraftig sugestyrke og touch betjening Designet er elegant i rustfrit stål og sort glas – og prisen appetitlig, uanset om man vælger det nye Cambridge emfang fra Thermex i 60 eller 90 cm udgaven.Når man elsker at lave mad, er et skråtstillet emfang en idéel løsning, hvor man kan være helt tæt på kogezonen og arbejde uhindret med helt frit udsyn. Cambridge kombinerer disse fordele med et flot design, der samtidig har LED-lys og touch betjening af emfangets 3 sugestyrker.Effektiv med høj sugeevneFedtdampe opsamles effektivt i det vaskbare alufilter, og vælger man recirkulation i stedet for aftræk til det fri, tager det specielle filter med aktiv kul sig af lugt og mados. Desuden kan glasklappen i midten åbnes og give ekstra fang udover trækket ind i sugespalten. Store komfurer og kogenheder er..

Tangen til alle spændebånd - også når pladsen er trang

Ny Knipex Cobra alt-i-en tang med drejelige kæber åbner spændebånd fra alle vinkler Nu er det nok med én tang til spændebånd fra 10 mm til 70 mm, når man arbejder med service- og reparationsopgaver.Knipex har udviklet en ny, effektiv spændebåndstang ved at give sin kendte Cobra vandpumpetang specielle ”kæber”: Drejelige gribeindsatser, der automatisk finder det bedste greb og tager urokkeligt fat om spændbåndet, så det er let at åbne.Resultatet er, at man nu kan håndtere standard-, trådspændebånd, pladsbesparende spændebånd og fjederbåndsringe med blot 1 tang i stedet for at skifte mellem 3 forskellige.Perfekt, når der ikke er pladsSpændebåndstangens slanke og lave hoved gør arbejdet let, selv om pladsen er trang og adgangen vanskelig. I kraft af de drejelige gribeindsatser kan man altid kan finde en vinkel og tage hårdt fat.Samtidig betyder tangens ekstremt..

Bliv fashion pilot og test LG Electronics nye kombinerede Vaskemaskine/Tørretumbler

Nu starter LG Electronics søgningen efter modeinteresserede forbrugere, som får chancen for at blive Fashion Pilot og her i efteråret teste LG’s nye kombinerede vaske/tørremaskine Big-in Combo F1695RDH. Med den nordiske Fashion Pilots-kampagne vil LG vise, at den nye Big-in Combo med 6 Motion Direct Drive ikke bare kan klare store mængder vasketøj, men også vasker tøjet ekstra skånsomt, frisker det hurtigt op med damp, samt vasker og tørrer tøjet i én omgang. – LG er en af verdens største producenter af vaskemaskiner. Vi kan selvfølgelig selv fortælle om fordelene ved vores produkter og deres unikke funktioner, men i sidste ende er det brugerens oplevelse, og hvad man anbefaler til sine venner og bekendte, som betyder noget, siger Daniel Lamborn, nordisk marketingchef for Home Appliances, LG Electronics. LG Fashion Pilots er et initiativ for at finde brugere i vores målgruppe, som..

Håndboldstjerner valgte et Svane Køkken

Med en lille fyr på 10 måneder og en travl hverdag som håndboldstjerner var det essentielt for den tidligere landholdsspiller 30-årige Kamilla Kristensen og hendes kæreste, GOGs nuværende træner 39-årige Jakob Larsen, at få et supermoderne og velstruktureret køkken i deres nybyggede villa. Efter mange overvejelser faldt valget på en ideel løsning fra Svane Køkkenet. --Hvis du vidste, hvor mange mad- og boligprogrammer vi har set på TV for at få inspiration til vores nye køkken. Det er ikke så få. Med løsningen vi har valgt fra Svane Køkkenet får vi nu alle vores ønsker opfyldt.Sådan siger de to fynske håndboldstjerner, den tidligere landsholdsspiller Kamilla Kristensen og GOGs nuværende træner, Jakob Larsen, efter at de for nylig er flyttet ind i deres drømmevilla lidt uden for Odense. En villa de - med hjælp fra dele af familien – selv har tegnet.--I tre år har vi glædet os til..

Elgiganten gentager succesen og blænder igen op for 1-dagsudsalget Black Friday

Efter sidste års succes, har Elgiganten valgt igen i år at kickstarte julehandlen med det store 1-dagsudsalg Black Friday. Black Friday foregår online d. 29. november 2013. Hvidevarer, elektronik og julegaver til udsalgspriserBlack Friday er en af årets største udsalgsdage, og specielt i USA bliver dagen hvert år markeret med et gigantisk udsalg i landets mange butikker. I Danmark har Elgiganten taget traditionen til sig og markerer dagen med et stort udsalg af bl.a. hvidevarer, elektronik, film, spil og pc’er til absolut spotpris. Black Friday afholdes online på elgiganten.dk, fredag d. 29. november, og er altså en oplagt dag at starte juleindkøbene – til spotpris.Det vidste du (måske) ikke om Black FridayBlack Friday stammer fra USA, hvor det er dagen efter Thanksgiving, der byder på masser af rigtigt gode tilbud i nærmest alle butikker landet over, og hvert år bruger flere..

Miljøministeren og industrien vil genbruge sjældne jordarter

Miljøminister Ida Auken har i samarbejde med erhvervslivet besluttet at starte tre nye projekter, som fremmer miljøvenlig elektronik og genanvendelse af elektronikaffald. Det kan blandt andet føre til bedre design af elektronikken, så det kan skilles ad og materialerne bruges igen i nye produkter.Når det kommer til din smartphone, er genbrug bogstavelig talt guld. Telefoner, kameraer og anden elektronik vi bruger i hverdagen indeholder nemlig både guld, sølv og sjældne jordarter. Derfor vil miljøministeren nu sammen med industrien skabe øget incitament for udviklingen af bedre miljørigtigt designet elektronik.- Vi skal blive bedre til at udnytte de mange værdifulde materialer i vores elektronik. I dag genanvender vi under 5 % af de sjældne jordarter, der bruges i alt fra displays til vindmøller og elbiler. Derfor skal vi lære at designe elektronik, der nemt kan skilles ad, så vi kan..

Få nyt køkken via MMS

Det lyder som en fiction fra en fjern fremtid, men ikke desto mindre er det, hvad en ny spiller på det danske køkkenmarked tilbyder.Pris og bekvemmelighed i højsæde.kitchn.dk har trods sin nye entre på køkkenmarkedet stolte rødder og traditioner fra midtjyske køkkenfabrikker. Produkterne og udbuddet er derfor bredt favnende med både moderne og klassiske design. Alt i høj kvalitet med lang og god garanti. Det nye retter sig derfor mod måden, som produkterne sælges ? nemlig direkte fra fabrik over netsalg til slutbrugerne. Utroligt effektivt og omkostningsbesparende for kunden. Nu vil det jo nok være en tilsnigelse at postulere, at nethandel er banebrydende nyt. Men kitchn.dk har formået at løfte nethandel op til næste niveau. Uafhængig af tid og sted kan man som kunde tage et billede med sin smartphone og sende det til 1231 med teksten ?tegning?. Herefter modtager man senest næste..

To unge designteams vinder konkurrence om at nytænke funktionelle køkkener til 65+ segmentet

Nytænkning af køkkener til 65+ segmentet var på programmet da fem designteams mødtes og blev matched med fem businessteams fra Polen, de nordiske og baltiske lande på en intensiv design- og innovationscamp i København fra 1.-5. juli. De fem teams blev vurderet af en bred sammensat jury ud fra kriterierne mest innovativ samt størst realiseringspotentiale.?The Good Life Kitchen? vandt for nytænkning med blandt andet implementeret fremtidsteknologi i form af en multifunktionel ?hjælpende hånd?, der kan skrue låg af, flytte ting og bære op til 80 kilo, samt væghængte automatiserede hylder. ?Living Kitchen? vandt for størst realiseringspotentiale. ?Living Kitchen? bygger på ideen om at køkkenet understøtter og gør det nemmere for den ældre selv at lave mad og trives i køkkenet som boligens primære rum.Designcampen er en del af det fælles nordisk-baltiske projekt StarDust, og samlede godt 85 ..

Gazellevinderen WhiteAway.com A/S i ny stor satsning

WhiteAway.com A/S har i længere tid haft stor succes med at sælge billige hårde hvidevarer på nettet - så stor succes, at de fik Gazelleprisen i 2011. Nu udvider internetbutikken sortimentet og er klar med et bredt sortiment af havemøbler.WhiteAway.com har netop lanceret et større udvalg af varer til hus og have. Udvidelsen sker på baggrund af en solid succes med hårde hvidevarer. Virksomheden fik blandt andet Gazelleprisen i 2011 og kunne præsentere en vækst på hele 1834 pct. de sidste fire år. Så der har været god fremgang og derfor mod på at udvide sortimentet.Nyt område, hvor der kan gøres en forskelSelvom WhiteAway.com dominerer markedet for billige hårde hvidevarer, er det stadig en vare, som bliver handlet forholdsvist sjældent af den enkelte dansker. Vi køber i gennemsnit et stk. hårde hvidevarer for hvert 2,5 år. WhiteAway.com A/S har på den baggrund identificeret et nyt..

Internetpioner, Frank Ludvigsen tidl. direktør hos Den Blå Avis investerer i nyt online start-up

Ny investor bliver partner i den fremstormende århusianske iværksættervirksomhed Bapoon.dk, der formidler ledige frisørtider. Det er Frank Ludvigsen, direktør i Den Blå Avis gennem 25 år. Bapoon.dk lancerede i oktober 2012, og allerede nu melder selskabets anden investor sig på banen. Frank Ludvigsen førte Den Blå Avis frem til et salg til amerikanske eBay for 2,2 milliarder kroner. Siden han forlod dba.dk, har han investeret i flere start-ups. Og senest Bapoon.dk.?Jeg har oplevet en enorm tro og vilje hos virksomhedens stiftere. Det overbeviste mig hurtigt om, at de vil komme til at lykkes med deres mission. Forretningen i Bapoon.dk bygger på et simpelt behov. Jeg er imponeret over, hvor langt virksomheden allerede er kommet,? siger Frank Ludvigsen. Bapoon.dk formidler ledige frisørtider via en web-portal og en app. Her kan kunder, der trænger til at få gjort noget ved håret, nemt..

Kig efter nye mærker, når der skal vinterdæk på varevognen | Nyt, brændstofbesparende varevognsdæk fra Michelin

Også varevognsdæk er omfattet af EU?s nye mærkningsordning, der skal gøre det nemmere at vælge de rigtige dæk ud fra sikkerheds- og miljøhensyn. Allerede denne sæson kan man støde på mærket, når der skal indkøbes vinterdæk. EU?s nye sikkerheds- og miljømærke for dæk bygger på samme idéer som de velkendte energimærkningsordninger for bl.a. hvidevarer, elpærer og biler. Dækkene tildeles således karakterer på en syvpunkters skala, hvor G er lavest, og A er højest. ? Dels bedømmes rullemodstanden, der har betydning for brændstofforbrug og CO2-udledning, og dels vejgrebet på våde veje, som har betydning for sikkerheden. Derudover angives det udvendigt målte støjniveau i decibel, forklarer Henrik Dybdal, dansk salgschef hos Euromaster, der er EU?s største udbyder af dæk og dækservice til varevogne.Siden den 1. november har alle varevognsdæk, som sælges i EU, ifølge salgschefen skullet være..

Eksperter: Tillad afkalkning på vandværkerne

Fjernvarmeværker, industrien, hoteller og storkøkkener har igennem årtier blødgjort eget brugsvand. Eksperter opfordrer til også at tillade central afkalkning af drikkevandet, fordi der derved kan hentes betydelige besparelser og miljøgevinster. Samfundet kan tage ved lære af, hvordan virksomheder blødgør deres brugsvand for at reducere kalkindholdet. Det mener flere eksperter. ? Fordelene er åbenlyse ved at tillade central blødgøring af vandet, inden det sendes ud til forbrugerne. Først og fremmest vil det muliggøre kolossale besparelser på energi til opvarmning, fordi der med mindre kalk i vandet opnås en højere virkningsgrad i eksempelvis varmerør og vaskemaskiner. Samtidig vil hvidevarernes levetid blive forlænget, og der vil kunne spares over 4.000 ton vaskemiddel om året samt store mængder rengøringsmidler, kemikalier og arbejdstimer grundet færre kalkaflejringer på fliser og i..

Stort lagerslag hos Nyt Hjem i Hammerum

Nyt Hjem har ryddet op på lageret, hvilket har resulteret i et kæmpe lagersalg. Lørdag den 2. februar slår Nyt Hjem dørene op til fabrikken i Hammerum, hvor de fra 9.00 ? 17.00 tager imod handelslystne gæster, der ønsker at gøre en god handel på alt lige fra vinduer og døre til badeværelser. - Vi glæder os til, at se så mange som muligt på fabrikken i Hammerum. Ikke mindst på grund af lagersalget, men også fordi det vil være muligt, at se vores showroom og få en brochure med hjem, udtaler Morten Egeriis-Maj, direktør Nyt Hjem. Måske har vi noget af det du står og mangler?Til lagersalget kan du blandt andet købe køkken samt hårde hvidevarer fra HTH, inventar til badeværelser og bryggers, skydelåger, vinduer, døre, værktøj, facade træbeklædning, klinker, trægulve og meget meget mere. Der vil altså være rig mulighed for, at gøre en god handel, på lige netop det du står og mangler til..

Succesfuld dansk designvirksomhed rykker ind på badeværelset

Designvirksomheden Reenberg?s, der har slået sit navn fast ved at designe innovative og universelle ophængsløsninger til hjemmet, fortsætter nu succesen og sender en ny badeværelseserie på markedet. Den nye produktserie, der lanceres hen over efteråret, består bl.a. af en shampooholder og en elegant og stilfuld akryl box, der ved hjælp af en kraftig magnet sættes op på væggen og eksempelvis er tiltænkt til opbevaring af hverdagens almindelige toiletsager.Ophæng uden hullerDet første produkt i badeværelseserien, der kommer i butikkerne i løbet af oktober måned er en svævende magnetisk akryl holder, der ved hjælp af klæbbar supermagnet let kan monteres på væggen uden brug af værktøj.- Når vi møder vores kunder på messer og andre steder i verdenen, så hører vi ofte, at de er glade for at slippe for at bore kedelige huller i væggene. Det er netop vores varemærke, og med den nye..

Nyt EU-mærke gør vinterdækmarkedet mere overskueligt

De nye EU-regler for sikkerheds- og miljømærkning af dæk, som skal gøre det nemmere for forbrugeren at vælge det rette produkt, modtages positivt af branchen. Dog gøres opmærksom på, at mærkningen ikke giver et fuldstændigt billede af dækkenes egenskaber eller kan erstatte individuel rådgivning. -- Danske forbrugere kan allerede nu støde på EU?s nye sikkerheds- og miljømærke for dæk, der bygger på samme idéer som de velkendte energimærkningsordninger for hvidevarer, elpærer, forbrugerelektronik og biler. Dækkene tildeles karakterer på en syvpunkters skala, hvor G er lavest, og A er højest. Dels bedømmes rullemodstanden, der har betydning for brændstofforbrug og CO2-udledning, og dels vejgrebet på våde veje, som har betydning for sikkerheden. Derudover angives dækkets udvendigt målte støjniveau i decibel. Nye dæk skal mærkes Alle dæk, der er produceret med henblik på salg i EU, har siden..

Nye armaturer sparer vand og varme til energiklasse A

FM Mattsson har udviklet fremtidens håndvask-armaturer, som får topkarakterer i den nye energiklassificeringNu kan der spares endnu mere vand og energi i det daglige med en ny type håndvaskarmaturer. FM Mattsson 9000E II er så besparende i brug, at de er placerede i de højeste klasser, A og B, efter den nye energiklassificering af armaturer, der er indført i Sverige. Den går fra klasse A til G, som det kendes fra bl.a. hvidevarer og biler.Den nye energiklassificering, der foretages af Energi-myndigheten på baggrund af laboratorietests og certificeringsregler, omfatter også materialevalget og selve fremstillingen af armaturet på fabrikken. Den skal foregå på en miljøvenlig og energibe-sparende måde ? og så skal materialerne kunne genanvendes. Kort sagt: En samlet ?fra-vugge-til-grav? vurdering, som vil glæde miljøbevidste forbrugere.Mindre vand ? meget mindre energiEn af de..

Renser luften og sparer på varmen

Thermex Re-Box gør det muligt at rense og genbruge den forurenede luft fra emhætten.Firmaet Thermex, der er velkendt for en serie avancerede emhætter, har nu også en løsning på rensning og gen-anvendelse af aftrækket fra emhætten. En løsning der vil kunne mærkes på varmeregningen. I stedet for at suge den varme luft direkte ud af køkkenet og ud i det fri om vinteren bliver den nu renset og sendt retur til boligen. Et forsigtigt skøn viser, at en gennemsnitsfamilie på denne måde kan spare op imod 1.000 kroner om året med en Thermex Re-Box i emhætten. Vaskes og genbrugesRecirkuleringsfiltrene i Re-Box?en. Kan som noget nyt nu også genbruges. Filtrene skal blot vaskes i opvaskemaskinen og tørres i ovnen, før de igen er fuldt effektive. Recirkuleringsfiltrene skal som grundregel renses én gang hvert 3. måned og er effektive op til 3 år ved drift året rundt.Monteres i køkkenet eller på..

Punkt1 Svendborg - 20 års lokal erfaring med hårde hvidevarer.

I de seneste tyve år har punkt1 leveret hårde hvidevarer til lokalområdet og i al den tid har butikken ligget i Svendborg Storcenter ? i starten dog under navnet Elkøb. Butikken har i tidens løb opnået flere priser ? bl.a. er den blevet kåret til Fyns bedste butik ved en tidligere lejlighed. Butikken har i de sidste 17 år været drevet af Torben Olsen, og han har en helt klar opskrift på butikkens succes, nemlig ?ærlighed, venlighed og hjælpsomhed?. Det er nøgleordene, når der skal skabes en god atmosfære i den butik, hvor han og personalet har deres daglige gang. - Når vi bruger så mange timer i butikken hver eneste dag, så er det vigtigt, at vi i butikken har det godt sammen og er helt enige om, hvordan man behandler en kunde. Nemlig med service og lydhørhed over for kundens ønsker. Når personalet yder sit allerbedste, får vi også glade kunder, siger Torben Olsen. De fysiske rammer er..

LG har Europas bedste smart TV ifølge Eisa

Endnu engang har EISA's dommerkomité præmieret LG's suveræne hjemmebiografprodukter. I år blev det LG's 55LM960V, der rendte med titlen som ?Årets Smart TV?, mens LG's kommende OLED-fjernsyn blev kåret til ?Årets display achievement?. København, 17. august 2012 ? LG Electronics har for syvende gang i træk høstet udmærkelser ved European Imaging and Sound Associations (EISA) 2012 Awards. I år løb LG med to af EISA's udmærkelser: "Årets Smart TV" for 55LM960V og "Årets display achievement" for det kommende OLED-fjernsyn. De to prisbelønnede produkter blev udpeget af EISA's dommerkomité, der består af journalister ved 50 fagtidsskrifter i 19 europæiske lande. EISA Awards er blandt de mest prestigefyldte i branchen, fordi der ved tildelingen lægges vægt på både teknologi, design og innovation. ? Dommerkomitéens tildeling af EISA Awards til LG for vores Smart TV med CINEMA 3D og..

Elgiganten åbner Grønlands største elektronik-butik

Elgiganten åbnede Grønlands største elektronikbutik i det nye Nuuk Center fredag den 27. juli. Dermed fik Pisiffiks mange kunder i Nuuk adgang til det bredeste udvalg af hvidevarer og hjemmeelektronik nogensinde.Pisiffiks kunder får nu mulighed for at boltre sig i det største sortiment af elektronik og hvidevarer nogensinde set på Grønland. Det sker efter at Elgiganten har slået dørene op til et spritnyt varehus i det nyopførte Nuuk Center i den grønlandske hovedstad. Med sine 25.000m2 er Nuuk Center samtidig Grønlands største bygningsværk nogensinde. Der er brugt mere end 14.000 tons betonelementer og 2.000 tons stål til det unikke bygningskompleks, der udover et kæmpemæssigt shopping-center også indeholder kontorfaciliteter i 8 etager og parkeringskælder, så kunderne kan køre lige til døren. Nuuk Center, der er det første egentlige storcenter i Grønland, åbnede fredag den 27. juli. ..

Salget af energirigtige hvidevarer boomer

En ny undersøgelse fra organisationen Go? Energi viser, at 75 % af de danske forbrugere går op i, at hjemmets hårde hvidevarer og elektriske apparater ikke bruger for meget strøm. I 2011 var over halvdelen af de vaskemaskiner og køleskabe, der blev købt i Danmark, Go? Energimærkede. Go? Energi er en statsstøttet organisation, der blev oprettet i 2010 for at sætte fokus på de økonomiske og miljømæssige fordele ved at købe hvidevarer og elektriske apparater, der sparer på strømmen. Go? Energi står bag ?Go? Energimærket?, et klistermærke, der bliver tildelt de 20 % mest energibesparende produkter inden for hver varegruppe. Mærket skal gøre det ekstra let for forbrugere at finde og købe de mest energirigtige apparater, og selvom disse produkter måske i første omgang er dyrere end nogle af konkurrenterne, kan forbrugerne pga. energimærkningen være sikre på, at apparatet på længere sigt er..

Slip for de grimme borehuller i hjemmet

Netop nu lanceres en videreudvikling af Reenberg?s anerkendte magnetiske knage. Den magnetiske knage er oprindeligt designet til at holde styr på forskellige ting som grydelapper, viskestykker, papir, køkkenredskaber etc. Med version 2 på gaden er den magnetiske knage klar til at rykke ud i resten af hjemmet og man slipper for kedelige borehuller.Enkel funktionalitet præger Reenberg?s produkter, som ved hjælp af magneter og elegant design har udviklet smarte holdere og knager der letter både opsætning, rengøring og placering. Den magnetiske knage er blandt disse produkter. Et lille, men meget praktisk produkt, der altid er godt at have ved hånden:?Fra starten var den magnetiske knage tænkt som et smart produkt det skulle være i køkkenet og i vaskerummet? hvor der er hårde hvidevarer og andre emner med metal, som kan bruges som en modpol til magneten i knagen,? fortæller opfinder og..

Ren luft uden larm

I mange køkkener forstummer samtalen, når der tændes for emhætten. Men det problem findes der nu råd for med Super Silent FT fra ThermexVel er den ikke lydløs, men næsten. Med blot 44-56 dB som er på niveau med lyden af stille ?hvisken? til ?almindelig tale? ?Nok se, men ikke høre?, kunne man sige med en let omskrivning af en kendt talemåde. Alligevel er denne emhætte udstyret med en særdeles kraftfuld motor, som suger 850 kubikmeter luft ind i timen, og det er cirka det dobbelte af, hvad tilsvarende emhætter præsterer. Indsugningen kan indstilles til tre hastigheder og med en boosterfunktion på toppen. Dertil kommer timeren, som efter at der er slukket på kontakten, holder emhætten i gang en kort stund og fjerner det sidste spor af stegeos fra køkkenet. Nem at holde renOgså rengøringen er der i høj grad tænkt på. Ved at løsne fire skruer er der fuld adgang til ventilatorhjulet, som nu..

LGs ny LED TV-serie sætter fokus på design

På CES 2012 fremviser LG sin nye serie LED TV-apparater, som består af en række nye modeller til det nordiske marked. Serien har et elegant og minimalistisk design med en næsten usynlig ramme rundt om skærmen. Med fokus på høj billedkvalitet og med flere innovative nyheder bliver TV-kiggeriet, ikke mindst i 3D, til en helt ny oplevelse. Nyt elegant designLG har taget udgangspunkt i filosofien om, at det er oplevelsen, som er i centrum. Designet bidrager til at sætte fokus på det knivskarpe billede. Det nye formsprog har et design i høj kvalitet med en helstøbt, millimetertynd aluminiumsramme, der afsluttes med et elegant matchende stativ og giver et indtryk af, at skærmen næsten svæver i luften. Resultatet bliver følelsen af en større skærm og en fascinerende visuel oplevelse. ? Vores nye designlinje efterlader et indtryk, som virkelig er noget udover det sædvanlige. Topmodellen LM960V..