Stort lagerslag hos Nyt Hjem i Hammerum

Lagt på Find-hvidevarer.dk den 31-01-2013 af Thomas

Nyt Hjem har ryddet op på lageret, hvilket har resulteret i et kæmpe lagersalg.

Lørdag den 2. februar slår Nyt Hjem dørene op til fabrikken i Hammerum, hvor de fra 9.00 17.00 tager imod handelslystne gæster, der ønsker at gøre en god handel på alt lige fra vinduer og døre til badeværelser.

- Vi glæder os til, at se så mange som muligt på fabrikken i Hammerum. Ikke mindst på grund af lagersalget, men også fordi det vil være muligt, at se vores showroom og få en brochure med hjem, udtaler Morten Egeriis-Maj, direktør Nyt Hjem.

Måske har vi noget af det du står og mangler
Til lagersalget kan du blandt andet købe køkken samt hårde hvidevarer fra HTH, inventar til badeværelser og bryggers, skydelåger, vinduer, døre, værktøj, facade træbeklædning, klinker, trægulve og meget meget mere. Der vil altså være rig mulighed for, at gøre en god handel, på lige netop det du står og mangler til renovering af hjemmet.

Kom og gør en god handel
Er du fristet til, at aflægge Nyt Hjem et besøg på dagen for lagersalget, så kan du læse meget mere på www.nythjem.com, hvor du også kan finde kørselsvejledning og se enkelte billeder mv.


Om Nyt Hjem
Nyt Hjem tilbyder to bolig serier, Konzept og Classic. Konzept er kendetegnet ved, at være moderne arkitekttegnede boliger af typerne Uno, Nova og Quattro, med fokus på lys og luft. Classic er traditionelle huse som vi kender dem bedst, som for eksempel vinkelhuse og længe huse. Desuden tilbyder Nyt Hjem individuelle byggerier udviklet i tæt samarbejde med intern arkitekt. Vi kan senere på året tilbyde Nova og Quattro modeller i 2 plan.

Arkitektonisk er husene holdt i en enkel og funktionel skandinavisk stil med eksklusive detaljer og solide, gennemtestede materialer. Boligerne monteres på blot 16 uger af præfabrikerede elementer, efter en metode, der udelukker fugtgener. Husene udmærker sig desuden ved et meget lavt energiforbrug.
Nyt Hjem er en del af Kastrup Gruppen, der blandt andet tæller de tre vinduesfabrikker KASTRUP A/S, Spray Away med kernekompetencer indenfor facaderens og Iglolik, der opfører projekt boliger i Grønland.