Renser luften og sparer på varmen

Lagt på Find-hvidevarer.dk den 02-09-2012 af Thomas

Thermex Re-Box gør det muligt at rense og genbruge den forurenede luft fra emhætten.

Firmaet Thermex, der er velkendt for en serie avancerede emhætter, har nu også en løsning på rensning og gen-anvendelse af aftrækket fra emhætten. En løsning der vil kunne mærkes på varmeregningen. I stedet for at suge den varme luft direkte ud af køkkenet og ud i det fri om vinteren bliver den nu renset og sendt retur til boligen. Et forsigtigt skøn viser, at en gennemsnitsfamilie på denne måde kan spare op imod 1.000 kroner om året med en Thermex Re-Box i emhætten.

Vaskes og genbruges
Recirkuleringsfiltrene i Re-Boxen. Kan som noget nyt nu også genbruges.

Filtrene skal blot vaskes i opvaskemaskinen og tørres i ovnen, før de igen er fuldt effektive. Recirkuleringsfiltrene skal som grundregel renses én gang hvert 3. måned og er effektive op til 3 år ved drift året rundt.

Monteres i køkkenet eller på loftet
Thermex Rebox kan fastmonteres internt i køkkenet under loftet i køkkenet eller eksternt i loftsrum eller lignende.

Ideel til nye Lavenergi- og Passivhuse
Reboxen fra Thermex kan med fordel installeres i nye Lavenergi- og Passivhuse.

Grundet eliminering af varmetabet fra emhætten er det nemmere at overholde de strenge krav til reduktion af husets samlede energiforbrug.

Sommer eller vinterdrift
Takket være en særlig bypass funktion kan Reboxen om sommeren, hvor der måske ikke er behov for recirkulerings funktionen indstilles til at sende den forurenede luft uden om Recirkuleringsfiltrene og direkte ud i det fri.

Thermex Re-Box er universal og kan anvendes til hele Thermex sortiment af emhætter og emfang. Fås i to versioner til montering direkte på emhætten eller på loftet oven over og koster vejl. inkl. moms kr. 3.999 eller 5.999. Fås i førende køkken- og hvidevareforretninger.