Elgiganten åbner Grønlands største elektronik-butik

Lagt på Find-hvidevarer.dk den 01-08-2012 af Thomas

Elgiganten åbnede Grønlands største elektronikbutik i det nye Nuuk Center fredag den 27. juli. Dermed fik Pisiffiks mange kunder i Nuuk adgang til det bredeste udvalg af hvidevarer og hjemmeelektronik nogensinde.

Pisiffiks kunder får nu mulighed for at boltre sig i det største sortiment af elektronik og hvidevarer nogensinde set på Grønland. Det sker efter at Elgiganten har slået dørene op til et spritnyt varehus i det nyopførte Nuuk Center i den grønlandske hovedstad.

Med sine 25.000m2 er Nuuk Center samtidig Grønlands største bygningsværk nogensinde. Der er brugt mere end 14.000 tons betonelementer og 2.000 tons stål til det unikke bygningskompleks, der udover et kæmpemæssigt shopping-center også indeholder kontorfaciliteter i 8 etager og parkeringskælder, så kunderne kan køre lige til døren.

Nuuk Center, der er det første egentlige storcenter i Grønland, åbnede fredag den 27. juli.

Det er da også en spændt og glad salgschef i Elgiganten, der byder velkommen i det nye varehus.

Vi glæder os enormt meget til at byde kunderne velkommen til det største elektronik-udvalg nogensinde på Grønland. Det er en kæmpe ære, og vi ser utrolig meget frem til at give kunderne nogle gode oplevelser og nogle gode tilbud, siger salgschef Jens Bang.

Han er sikker på, at kunderne på Grønland er ligeså pris- og kvalitetsbevidste som danskerne, når det kommer til elektronik og hårde hvidevarer.

Vi er glade for at kunne tilbyde vores koncept med kendte kvalitetsprodukter til gode priser og give kunden en god og kompetent betjening, så de får mest muligt ud af elektronikken, siger salgschefen.

For mere information:
Jens Bang, salgschef Elgiganten i Nuuk Center
Mobil: 00299 530723
Mail: jba@pisiffik.gl

Søren Olsen Damgaard, HR- og kommunikationschef for franchisetager, Pisiffik
Tlf: (+299) 86 29 01
Mobil: (+299) 52 67 46
Email: sod@pisiffik.gl